Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

Articol scris de
Adrian Cojocaru

Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi descărcată de oriunde din lume odată cu implementarea versiunii V1.2, cel mai mare update al aplicației de la lansarea din luna martie! V1.2 înseamnă, în total, 7 funcționalități noi. Pe lângă internaționalizare, #MiM le permite acum utilizatorilor, printre altele, să editeze subcategorii, să șteargă cheltuieli și să aibă acces la tutoriale video.

Versiunea 1.2 a #MiM vine ca un pas firesc în planul de dezvoltare stabilit încă de la lansarea aplicației. După o investiție de peste 30.000 de euro, Money in Motion primește 7 funcționalități noi, pe lângă alte 8 implementate în aprilie. De altfel, este al doilea update al aplicației în numai trei luni de la lansare.

Cele mai noi funcționalități Money in Motion

Îmbunătățirile de care se bucură #MiM începând cu 14 iunie sunt unele dintre cele mai solicitate de utilizatori.

Iată, așadar, ce aduce nou V1.2 a Money in Motion:

1.MiM este acum disponibilă oriunde pe glob, iar utilizatorii pot monitoriza cheltuielile în 30 de monede (cele mai folosite în toată lumea), nu doar în LEI

2.Posibilitatea de a introducere până la 5 subcategorii în rubrica Diverse

3.Posibilitatea de a modifica retroactiv data unei cheltuieli

4.Posibilitatea de a șterge o cheltuială deja introdusă

5.Opțiunea de căutare după notițele introduse la cheltuieli

6.Posibilitatea de a sorta cheltuielile din istoric după data introducerii și suma introdusă

7.Introducerea în aplicație de tutoriale video și răspunsul la cele mai frecvente întrebări (FAQ) despre MiM

Cele 7 funcționalități noi Money in Motion

Internaționalizarea Money in Motion duce aplicația mult mai aproape de utilizatorii români din Diaspora care vor avea acces gratuit la #MiM. Aceștia își pot monitoriza de acum înainte cheltuielile individuale sau în familie direct în moneda locală și pot urmări dacă își ating obiectivele și țintele stabilite lunar în aplicație.

În mai puțin de 3 luni de la momentul lansării Money in Motion, aplicația gratuită pentru evidența cheltuielilor personale, ne apropiem de 40.000 de utilizatori care au încredere în această solutțe. Este un vot de încredere care ne responsabilizează, ținem aproape de comunitate și cunoaștem mai bine nevoile lor. De aceea, am implementat după lansarea aplicaței 15 noi funcționalități în total, cele mai recente fiind un progres semnificativ: disponibilitatea MiM la nivel global în toate monedele, personalizarea legendei de cheltuieli, editarea, ștergerea sau selecția datei cheltuielilor, căutarea în istoric după notițe, sortarea cheltuielilor după sumă și dată, tutoriale video și materiale suport. Toate aceste funcționalități vor ajuta utilizatorii să monitorizeze cheltuielile în familie, să reducă risipa, să economisească suficient și să investească inteligent pentru atingerea obiectivelor financiare. - Iancu Guda, fondator MiM

Pentru a beneficia de noile funcționalități utilizatorii MiM trebuie să actualizeze aplicația direct din App Store și Google Play.

Iancu Guda, fondator MiM și președinte A.S.S.E.T.

Aplicația #MiM (Money in Motion) poate fi utilizată gratuit atât la nivel individual, cât și pentru întreaga familie. MiM permite vizualizarea situației financiare a utilizatorilor (venituri, cheltuieli, economii), stabilirea de obiective țintă pentru fiecare categorie de cheltuială, extragerea istoricului și a rapoartelor pentru analiza distribuției cheltuielilor în funcție de membru sau categorie. #MiM ajută utilizatorii să-și crească economiile prin reducerea risipei, să investească suficient pentru atingerea obiectivelor financiare, contribuind astfel la reducerea vulnerabilității financiare în rândul utilizatorilor.

#MiM (Money in Motion) este o aplicație gratuită și are un obiectiv social, de a funcționa ca un instrument de educație financiară și este disponibilă în App Store și Google Play.

Aplicația MiM (Money in Motion) este deținută și operată de Asociația Susținem Sănătatea și Educația pentru Toți (A.S.S.E.T.), organizație non-profit, înființată în toamna anului 2023 și prezidată de Iancu Guda, în scopul creșterii educației financiare în rândul copiiilor, tinerilor și adulților.

Core Media Hub este partenerul de comunicare al Money in Motion

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!

Ai o idee sau o propunere de colaborare? Hai să lucrăm împreună!

Suntem deschiși la oameni și idei originale! Ne plac provocările și neplace să ieșim din zona noastră de confort. Dacă propunerea ta nu este în oferta noastră de servicii, nu-i nimic! Programăm o întâlnire, o analizăm și găsim cea mai bună soluție!